MITROVIĆ SE ISPROMAŠIVAO PROTIV DAMAKA: Srpski Al Hilal prepustio prvo mesto ljutitom rivalu

V.M.

29. 09. 2023. u 10:06

U okviru osmog kola Profesional lige, Al Hilal će dočekati Al Šabab (20.00).

МИТРОВИЋ СЕ ИСПРОМАШИВАО ПРОТИВ ДАМАКА: Српски Ал Хилал препустио прво место љутитом ривалу

FOTO: Profimedia

Domaćin je prošle nedelje ''kiksirao'' kada je podelio bodove sa Damakom (1:1), čime je dopustio Al Itihadu da ga pretekne na tabeli i preuzme prvo mesto. Aleksandar Mitrović je odigrao najlošiji meč u dresu ''plavog talasa'' i bio je najslabije ocenjeni fudbaler na terenu.

Ali, upravo njegovim het-trikom protiv Al Itihada, Al Hilal se popeo na prvo mesto, tako da navijači ne mogu biti ljuti na najboljeg strelca u istoriji naše reprezentacije.

Na tom meču, u prvenstvu je debitovao Nejmar koji nije imao zapažen učinak.

Poslednji meč izabranici Žorža Žezusa su imali pre par dana u kupu kada su pogotkom Rubena Neveša savladali Al Džebelejn.

Sa druge strane, Al Šabab je podigao formu vezavši dve pobede kojima je pobegao iz opasne zone i sada zauzima 11. mesto na tabeli.

Prvo su savladali Al Feihu pogotkom Romejna Saisa, a nakon toga su bili bolji od Al Hazema sa 4:1, dominirali su Karasko i Banega koji su kombinovano postigli tri gola i podelili dve asistencije.

Večerašnji rivali su se već susreli ove sezone u polufinalu arapskog klupskog Kupa šampiona i tada je Al Hilal trijumfovao rezultatom 3:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 2,13)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S