OBA TIMA SE NALAZE U LOŠOJ FORMI: Gost je osvojio samo jedan bod na poslednje četiri utakmice

V.M.

19. 10. 2023. u 08:19

U okviru 12. kola jermenske Premijer lige, Vest Jermenija će dočekati Ararat iz Jerevana (13.00).

ОБА ТИМА СЕ НАЛАЗЕ У ЛОШОЈ ФОРМИ: Гост је освојио само један бод на последње четири утакмице

Foto: Profimedia

Domaćin igra klimavo od samog starta prvenstva i osvojio je sedam bodova do sada, što mu je dovoljno za pretposlednje mesto na tabeli koje vodi u plej-aut.

Vest Jermenija je vezala dve pobede krajem septembra i činilo se da je našla izlaz iz krize, ali to nije bio slučaj jer je na naredne tri utakmice osvojila samo jedan bod.

U prošlom kolu poražena je od strane Alarškerta poprilično rutinski (0:2).

Sa druge strane, Ararat je na nešto boljem sedmom mestu u odnosu na današnjeg rivala, ali je takođe u veoma lošem ritmu.

Od početka oktobra je osvojio samo jedan bod u remiju sa Urartuom, a pored njega je na poslednja četiri susreta doživeo čak tri poraza.

Poslednji mu je naneo Pjunik dve nedelje kada je branilac titule bio i više nego ubedljiv (0:5).

Što se tiče međusobnih susreta, ovi timovi su se susreli početkom prvenstva u trećem kolu i tada je Ararat slavio sa 1:0, a mi verujemo da će timovi danas biti dosta razigraniji i tipujemo goleadu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!