''VUKOVI'' UHVATILI ZALET: Ne znaju za poraz na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima

V.M.

23. 10. 2023. u 11:43

U poslednjoj utakmici 12. kola danske Superlige, Odense će dočekati Midtjiland (19.00).

ВУКОВИ УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Не знају за пораз на последњих седам утакмица у свим такмичењима

Foto: Profimedia

Nakon veoma loše serije od četiri uzastopna ligaška poraza, domaćin je konačno okusio slast pobede. Išao je na noge Nordsjelandu i iznenadio je mnogo slavivši sa 1:0 pogotkom Didsona sredinom prvog dela igre.

Tim trijumfom se malo odmakao od dna tabele, ali se i dalje nalazi na veoma opasnom 11. mestu sa osam osvojenih bodova.

Sa druge strane, Midtjiland je u odličnom ritmu i ne zna za poraz na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima. Za vreme te pozitivne serije ostvario je četiri pobede, a uz njih je odigrao i tri remija.

Napadački se dosta razigrao i na svakoj od minulih pet utakmica je postizao po dva gola, a pre toga je napunio mrežu niželigaša Abenre do vrha u kupu kada je slavio sa 13:0.

''Vukovi'' su trenutno peti na tabeli i u dosadašnjem toku prvenstva su sakupili 18 bodova.

Kada igraju večerašnji rivali, goleade su redovna pojava, na poslednjih pet međusobnih duela oba tima su postizala barem po gol, a ukupno su na tim mečevima viđena čak 22 pogotka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk