NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za nedelju

TIP redakcija

12. 11. 2023. u 09:01 >> 09:01

REDAKCIJA Tipa za danas predlaže sledeći tiket

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за недељу

FOTO: FK Partizan/M. Todorović

Nedelja

15.00 Aston Vila - Fulam 1 (1,63)

15.30 Leverkuzen - Union Berlin 1 (1,35)

19.00 Partizan - Čukarički 1 (1,51)

19.30 Asteras Tripolis - Olimpijakos 2 (1,41)

Ukupna kvota: 4,63

Na današnjem tiketu se nalaze četiri para. Nedeljni program u Premijer ligi otvara meč između Aston Vile i Fulama. Klub iz Birmingema je perfektan domaćin. Uz pet pobeda na svom terenu ostvarili su i neverovatno gol razliku 20:4. Verujemo da će ostati maksimalni.

Union Berlin je prekinuo crni niz od 12 uzastopnih poraza u svim takmičenjima i uspeo da otkine bod u sred Napulja ali i pored toga ne verujemo da može da ugrozi fantastične "farmaceute" koji su prvi izazivači Bajernu za titulu ove godine.

Čukarički stiže na stadion u Humskoj. Posle minimalnog poraza u Evropi od Fiorentine borbeni "brđani" će biti željni da naprave iznenađenje ali mi verujemo da će Partizan održati distancu od šest bodova u odnosu na aktuelnog šampiona i večitog rivala Crvenu zvezdu koja se opet juče mučila u Pančevu i tek nakon preokreta osvojila tri boda.

Poslednji par nam stiže iz Grčke. Asteras Tripolis koga trenira srpski stručnjak Milan Rastavac dočekaće veliki Olimpijakos. Ekipa iz Pireja je u prošlom kolu poražena u derbiju na Karaiskakisu od Paoka sa čak 2:4. Nakon toga izgubili su minimalnim rezultatom od Vest hema u Ligi Evrope i verujemo da će se danas podići protiv prosečnog Asterasa. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom