POLJSKI VELIKAN U PROBLEMU: Ruhu treba serija dobrih rezultata za beg sa dna

O. M.

13. 11. 2023. u 10:04 >> 10:04

RUH iz Hožova dočekuje ekipu Radomjaka u 15. kolu poljske Ekstraklase.

ПОЉСКИ ВЕЛИКАН У ПРОБЛЕМУ: Руху треба серија добрих резултата за бег са дна

FOTO: Profimedia

Utakmica se igra od 19 časova na stadionu "Šljonski" u Hožovu pošto se Ruhov stadion renovira.

Domaći tim je u lošoj situaciji na tabeli. Slavni klub koji je ne tako davno bio najtrofejniji u Poljskoj, ove sezone se vratio u Ekstraklasu posle tri godine provedene u nižim ligama, ali kako sada stvari stoje moraće dobro da se potrude da u njoj i ostanu.

Trenutno su pretposlednji na tabeli sa osam bodova koliko ima i poslednji Lođ, a to je sedam bodova manje od Krakovije koja je na bezbednom 15. mestu.

Imaju samo jednu pobedu i to iz drugog kola, a zatim su vezali 11 utakmica bez trijumfa u Ligi, plus eliminaciju iz Kupa gde je od njih bolji bio drugi tim Legije.

Postižu tačno gol po utakmici ali primaju nešto manje od dva.

S druge strane, Radomjak iz Radoma je deveti na tabeli sa 18 bodova. U prošlom kolu izgubili su na svom terenu od Legije sa 1:0. U gostima imaju tri pobede i četiri poraza.

Ruh i Radomjak su se poslednji put sastali pre pet godina u trećoj ligi, a oba puta su pobedili "zeleni" iz Radoma.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?