JASTREBOVI NE ODUSTAJU OD EURA: Pobeda je imperativ!

V.M.

17. 11. 2023. u 09:20

U prvoj utakmici današnjeg programa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Kazahstan će dočekati San Marino (16:00).

ЈАСТРЕБОВИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ЕУРА: Победа је императив!

FOTO: AP/Tanjug

Domaćini su jedni od prijatnijih iznenađenja ovog kvalifikacionog ciklusa i dva kola pre kraja imaju realne šansu da se bore za plasman na Euro. 

Trenutno su trećeplasirani u grupi ''H'' i zaostaju četiri boda za vodećim Slovencima i Dancima koji danas igraju međusobni duel, tako da se situacija može baš zakomplikovati.

Najbolji ispod za ''jastrebove'' bi, naravno uz pobedu nad San Marinom, bio remi ili pobeda Danaca, jer u poslednjem kolu igraju sa Slovenijom.

Zanimiljvo je da Kazahstan i dalje nije odigrao nijedan nerešen meč u ovom kvalifikacionom ciklusu već je uz pet pobeda doživeo tri poraza.

Sa druge strane, San Marino je tradicionalno zauzeo poslednje mesto u grupi i služi za razigravanje drugih ekipa. Primio je čak 26 golova do sada, ali u prošlom kolu je uspeo da postigne pogodak protiv Danaca kada je poražen rezultatom 1:2.

Kazahstanci žele po prvi put u svojoj istoriji žele da se plasiraju na Euro i danas pobeda ne sme da se dovodi u pitanje.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?