GOLOVI SU ČESTA POJAVA KADA IGRAJU OVI RIVALI: ''Crveni orlovi'' traže izlaz iz krize

V.M.

23. 11. 2023. u 11:42

U okviru 34. kola Eronvuli lige sastaće se Saburtalo Tbilisi i Samgurali (16.00).

ГОЛОВИ СУ ЧЕСТА ПОЈАВА КАДА ИГРАЈУ ОВИ РИВАЛИ: Црвени орлови траже излаз из кризе

Profimedia

Domaćin je u poslednje vreme pao u formi i zbog toga je izgubio korak sa ekipama koje se bore za Evropu. Trenutno je peti na tabeli i zaostaje pet bodova za trećeplasiranim Torpedom koji zauzima poslednje mesto koje vodi u Ligu konferencija, a do kraja su posle ovog ostala još dva kola tako da će ga teško sustići.

Saburtalo je na poslednje tri utakmice osvojio samo jedan bod u remiju sa Samtredijom, a pored toga je poražen od Gagre i Dila Gorija.

''Crveni orlovi'' imaju jedan od napadački najraspoloženijih napada u ligi sa 56 postignutih pogodaka.

Sa druge strane, njihov današnji rival je Samgurali sa kojim su izjednačeni po broju bodova, ali su ispred njega na tabeli zbog bolje gol-razlike (+15 u odnosu na 0).

Što se tiče gostiju, oni su u boljem ritmu jer su na poslednja dva meča uz remi sa Torpedom (0:0) savladali vodeći Dinamo Batumi (3:2).

Goleade su redovna pojava kada se sastanu današnji rivali, na poslednjih pet mečeva čak četiri puta su viđena tri ili više pogotka na utakmici, a generalno na tih pet obračuna mreža se tresla 16 puta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku