"STARA DAMA" IZAŠLA IZ KRIZE: Vreme je za Hanover da se vrati u Bundesligu

O. M.

24. 11. 2023. u 11:15

HANOVER dočekuje Hertu u prvoj utkamici 14. kola nemačke Druge bundeslige. Utakmica se igra od 18 časova i 3o minuta na "Hajnc fon Hajden" areni u Hanoveru.

СТАРА ДАМА ИЗАШЛА ИЗ КРИЗЕ: Време је за Хановер да се врати у Бундеслигу

FOTO: Profimedia

Hanover je u novu sezonu ušao sa ambicijom da se posle pet godina igranja u Cvajti vrati u najelitniji razred takmičenja u Nemačkoj. Ipak, i pored toga što su četvrtoplasirani tim lige sa 22 osvojena boda (samo dva manje od Hamburgera koji je na poziciji koja vodi direktno u Bundesligu), stiče se utisak da su rezultati u ovom delu sezone mogli da budu bolji.

Igra domaćih je promenljiva, o čemu najbolje govori podatak da su u prethodnih pet kola zabeležili dve pobede, jedan remi i dva poraza. Ako se uzme u obzir činjenica da Cvajta nikada nije bila izjednačenija i da je razlika između prvoplasiranog i devetoplasiranog tima na tabeli samo šest bodova, jasno je da je svaki bod veoma bitan i da će Hanover učiniti sve da dođe do celog plena protiv Herte.

A "stara berlinska dama" je i u cvajti nastavila po starom iz prošle sezone u Bundesligi. Ako su navijači pred početak sezone očekivali da će se njihovi ljubimci ekspresno vratziti u elitu, već posle prvih nekoliko kola bilo im je jasno da su oni bliži Trećoj ligi nego eliti.

Ipak, uspeli su fudbaleri Herte da podignu formu u poslednjih pet kola sa osvojenih osam bodova, gotovo koliko i u prethodnih devet kola. To ih je dobvelo na 12. poziciju sa četiri boda više od mesta koje vodi u baraž za opstanak, a čak osam više od mesta koje vodi direktno u treću ligu.

Herta je poslednji put u Hanoveru gostovala krajem 2018. godine kada je u okviru bundeslige pobedila sa 2:0. Hanover je te sezone ispao u Cvajtu pa se do sada nisu sastajali osim u jednoj prijateljskoj utakmici u kojoj je Herta takođe pobedila, sa 2:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NAGE SLIKE: Zbog ovih radova je Melanija Tramp podigla glas (FOTO)