"TRIKOLORI" ŽELE U ELITU: Telstar kod kuće igra bez kompromisa

O. M.

24. 11. 2023. u 11:48

LIDER holandske Erste divizije, Viljem tve, gostuje Telstaru u prvoj utakmici 16. kola.

ТРИКОЛОРИ ЖЕЛЕ У ЕЛИТУ: Телстар код куће игра без компромиса

Foto: Profimedia

Utakmica se igra na stadionu "711" od  20 časova.

Viljem je prošle godine završio regularni deo sezone na četvrtom mestu posle čega je propustio priliku da se kroz plej-of plasira u Ere diviziju. Zato su ove godine namereni da se direktno plasiraju u elitu i ide im odlično. Prvi su sa 32 boda, tri više od Rode i šest od trećeplasiranog Emena, koji doduše ima utakmicu manje.

Na poslednjih deset utakmica "trikolori" su poraženi samo jednom, na gostovanju omladincima Ajaksa. Osim na toj utakmici u gostima su izgubili još samo od Kambura i oba ta poraza bila su minimalnim rezultatom. U gostima na sedam utakmica primili su samo četiri gola i biće zaista teško napadu Telstara da probije tako čvrstu odbranu, jer domaći tim daje u proseku tek nešto više od gola po utakmici.

Zanimljivo je da Telstar kod kuće još nema nerešen rezultat, pobedili su tri puta a izgubili četiri utakmice.

Inače retko igraju nerešeno, samo jednom su remizirali, na gostovanju Den Hagu. Pre dve nedelje pobedom u gostima nad Den bošom prekinuli su seriju od tri poraza.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)