BORBA ZA PRVO MESTO U GRUPI ''H'' DOBIJA EPILOG: Benzemi i družini dovoljan bod za plasman u nokaut fazu Lige šampiona

V.M.

04. 12. 2023. u 11:15

U šestom kolu azijske Lige šampiona, Al Itihad će dočekati iranski Sepahan (19.00).

БОРБА ЗА ПРВО МЕСТО У ГРУПИ Х ДОБИЈА ЕПИЛОГ: Бенземи и дружини довољан бод за пласман у нокаут фазу Лиге шампиона

Foto: Profimedia

Domaćini su donekle podigli nivo igre od kada je smenjen trener Nuno Espirito Santo, čije je mesto preuzeo najuspešniji menadžera River plejta u skorijoj istoriji Marselo Galjardo.

Pod palicom Argentinca ekipa igra dosta opuštenije, više je napadački orijentisana, a to smo videli i proteklog vikenda kada su njegovi izabranici pobedili Al Halidž sa 4:2.

Što se tiče same Lige šampioni, današnji rivali okupiraju prva dva mesta grupe ''C''. U boljoj poziciji je Al Itihad sa 12 osvojenih bodova naspram Sepahanovih deset, tako da mu sve sem poraza garantuje prolazak u narednu fazu.

Sa druge strane, Iranci su održali nadu o plasmanu u nokaut fazu pobedom nad Al Kuvom u prošlom kolu (1:0).

Generalno igraju veoma dobro kroz čitav tok takmičenja i jedini poraz im je naneo upravo Al Itihad u drugom kolu (0:3).

Zbog fokusa na Ligu šampiona trpe igre u domaćem prvenstvu, pa Sepahan nakon 11 odigranih kola zauzima četvrto mesto na tabeli.

Verujemo u kvalitet Al Itihada i očekujemo da obezbedi plasman u nokaut fazu.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,65)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi