BARNSLI JE U BLAGOM PADU FORME: "Mandarinama" ne ide sve po planu u borbi za promociju, EFL trofej je možda nepotrebna distrakcija?

O. M.

05. 12. 2023. u 10:30

BLEKPUL dočekuje Barnsli u šesnaestini finala engleskog Liga trofeja. Utakmica se igra na Blumfild roudu od 20 časova.

БАРНСЛИ ЈЕ У БЛАГОМ ПАДУ ФОРМЕ: Мандаринама не иде све по плану у борби за промоцију, ЕФЛ трофеј је можда непотребна дистракција?

FOTO: Profimedia

"Mandarine" su osvojile prvo mesto u grupi sa juniorima Livprula, Morkambom i ekipom Baroua. Oni su imali maksimalan učinak, dok su ostale ekipe napravile krug u kome je svako ostvario po pobedu i poraz u međusobnim duelima.

Blekpulu ne ide po planu u Ligi jedan jer je trenutno daleko od povratka u Čempionšip. U poslednjoj utakmici izgubili su kod kuće sa 2:1 od Nortamptona iako su bili bolji rival. SAda zaostaju tri boda za poslednjim mestom koje vodi u plej-of, ali Liga je dosta izjednačena pa ima vremena da se narandžasti vrate u vrh.

Barnsli ima bod više od Blekpula a dva manje od šestoplasiranog Derbija i po tome bi se reklo da su u boljoj poziciji od današnjeg protivnika, ali sa Barnslijem se nikada ne zna jer je ekipa u oktobru vezala šest utakmica bez poraza i sada su u blagom padu forme.

Blekpul je pobedio u tri poslednja međusobna duela od kojih su dva bila u Čempionšipu. Četiri od pet poslednjih susreta došlo je 0-2 gola, a samo jednom su oba tima dala gol.

Ipak, ta statistika može da prevari pošto oba tima u poslednje vreme igraju dosta napadački.

NAŠ PREDLOG: 2-4 (kvota 1,55) 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)