BENFIKA PRED NEMOGUĆOM MISIJOM: Salcburgu i minimalan poraz donosi evropsko proleće

O. M.

12. 12. 2023. u 13:01

JEDAN od zanimljivijih duela poslednjeg kola Lige šampiona igra se od 21 čas u Salcburgu gde domaći Red bul dočekuje Benfiku.

БЕНФИКА ПРЕД НЕМОГУЋОМ МИСИЈОМ: Салцбургу и минималан пораз доноси европско пролеће

FOTO: Tanjug/AP

Ono što ovaj meč čini važnim je borba za treće mesto i direktan plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope. Prva dva mesta u grupi kaparisali su Inter i Real Sosijedad koji će se boriti za prvo mesto i lakšeg protivnika u osmini finala Lige šampiona. 

Salcburg je u prednosti jer je u prvom kolu savladao Benfiku sa 2:0 u Lisabonu, tako da mu odgovara sve osim poraza od dva razlike na svom terenu.

"Bikovi" su u poslednjih deset utakmica doživeli samo dva poraza, oba od Intera, pa se može slobodno reći da su favoriti, imajući u vidu tu formu kao i prednost domaćeg terena, ali i lošu formu u kojoj je Benfika.

I "orlovi" su vezali pet utakmica bez poraza, ali su tri poslednje remizirali. Zbog toga su pali na treće mesto u portugalskom prvenstvu, a i četvrtoplasirana Braga im je prišla na bod zaostatka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju