''ŽUTO-PLAVI'' BI DA SE EKSPRESNO VRATE U ELITU: Ne znaju za poraz na poslednjih devet utakmica

V.M.

15. 12. 2023. u 10:19

U okviru 19. kola holandske Erstedivizije, prošlosezonski prvoligaš Kambur će dočekati Jong AZ (20:00)

ЖУТО-ПЛАВИ БИ ДА СЕ ЕКСПРЕСНО ВРАТЕ У ЕЛИТУ: Не знају за пораз на последњих девет утакмица

Foto Profimedia

Domaćin je prošle godine završio kao 17. u Erediviziji, pa se spustio u niži rang i cilj mu je da se ekspresno vrati u elitu. Nije započeo sezonu na visokom nivou, ali od kada ga je sredinom oktobra preuzeo Henk de Jong priča se potpuno promenila.

Kambur je uhvatio zalet, a ofanzivan fudbal koji forsira iskusni stručnjak se u potpunosti isplatio jer su njegovi izabranici neporaženi na poslednjih devet mečeva na kojima su ostvarili šest pobeda uz tri remija.

''Žuto-plavi'' su se zahvaljujući sjajnim igrama popeli na peto mesto na tabeli i zaostaju samo četiri boda Rodom koja zauzima drugo mesto koje direktno vodi u Erediviziju.

Što se tiče Jong AZ-a on je zapao u krizu u poslednje vreme. Osvojili su samo jedan bod na protekle tri utakmice, ali nisu postigli gol ni na jednom od tih mečeva, a primili su ih čak devet.

Jong AZ posebno loše igra na gostovanjima ove sezone, na osam utakmica van svog stadiona upisao je samo jednu pobedu i doživeo čak pet poraza.

Kada Kambur igra golede su redovna pojava, gol-razlika mu je 44:34 i na njegovih poslednjih devet mečeva oba tima su tresla mrežu, tako da očekujemo da bude pogodaka na večerašnjem duelu.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,63)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača