KO ĆE SE BORITI ZA SVETSKU TITULU? ''Crveni đavoli'' bi konačno da se plasiraju u finale

V.M.

18. 12. 2023. u 11:20

U prvom polufinalu klupskog Svetskog prvenstva koje se igra u Saudijskoj Arabiji sastaće se Fluminense i Al Ahli (19.00).

КО ЋЕ СЕ БОРИТИ ЗА СВЕТСКУ ТИТУЛУ? Црвени ђаволи би коначно да се пласирају у финале

Foto: Profimedia

Jedna od mnogih nagrada Fluminensea za osvajanje Kopa libertadoresa po prvi put u svojoj istoriji ranije ove godine je plasman u polufinale klupskog Svetskog prvenstva. 

Trikolori stoga prvi put učestvuju u ovom takmičenju i potrudiće se da postanu prva brazilska ekipa od Korintijansa 2012. koja je osvojila titulu.

Šef Fernando Diniz podelio je svoje dužnosti sa privremenim vođenjem reprezentacije Brazila od jula, i to se odrazilo na njihovu formu na domaćem frontu. 

Fluminense je izgubio svoje poslednje dve prvenstvene utakmice na putu do sedmog mesta tabele Serije A i sada bi mogao da oseti poraz u tri uzastopne utakmice prvi put od juna ako se ne plasira u finale. 

Da im neće biti lako videli smo u duelu četvrtfinala između Al Alhija i Al Itihada u  kojem su ''crveni đavoli'' počistili Benzemu i kompaniju sa 3:1.

Nominalni gosti su na ovo takmičenje došli kao prvaci Afrike i pokušaće da doguraju do finala, što im nije pošlo za rukom na njihovih poslednjih pet nastupa u polufinalima. 

Egipatski velikan bi trebalo da bude pun samopouzdanja nakon što je u četvrtfinalu pružio fantastičan nastup protiv ''tigrova'' kojim je produžio svoj niz neporaženosti na devet utakmica i mi verujemo da danas može doći do iznenađenja u Džedi.

NAŠ TIP: 2 (kvota 4,30)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UPLAŠIO SE NOVAKA? Evo šta radi Cicipas dok se Đoković protiv Grka bori za Srbiju! (VIDEO)