ŽIVKOVIĆ SE VRAĆA: PAOK ide na "lagano" gostovanje na kome se šampion zagrcnuo nedavno

O. M.

21. 12. 2023. u 12:30

PAOK gostuje Kifisiasu u 15. kolu grčke Superlige. Utakmica se igra na stadionu "Mihalis Kritikopulos" u predgrađu Atine Kesarjaniju.

ЖИВКОВИЋ СЕ ВРАЋА: ПАОК иде на лагано гостовање на коме се шампион загрцнуо недавно

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Crno-beli su u neverovatnoj formi sa sedam vezanih pobeda i devet utakmica bez poraza otkada su krajem oktobra izgubili na gostovanju šampionu AEK-u. Sa 32 boda su drugi iza Panatinaikosa koji je samo zahvaljujući furioznom startu sezone i dalje lider, ali ako se ovakva forma "dvoglavih orlova" nastavi, nema sumnje da će uskoro doći do smene na čelu tabele.

Osim toga, PAOK se prošetao i grupom u Ligi konferencija, u konkurenciji Ajntrahta, Aberdina i Helsinkija i obezbedio evropsko proleće pa sada na miru može da se posveti domaćim obavezama.

Kifisias je pre pet dana pobedio "fenjeraša" Janinu čime je prekinuo niz od četiri poraza i osam utakmica bez pobede, ali i dalje je u očajnoj poziciji, sa samo 11 bodova, tri više od Janine i jednim više od Panetolikosa.

Bez obzira na formu ekipa, PAOK ne bi smeo da se opusti pred ovo gostovanje jer Kifisias je ne tako davno, pre nešto više od mesec i po dana, na ovom stadionu iznenadio aktuelnog šampiona AEK, odigravši 1:1. Naravno, žuto-crni su dominirali od prvog do poslednjeg minuta, ali su se mučili u završnici napada. Poveli su autoglom, a to im se sve na kraju osvetilo jer su primili gol u završnici utakmice.

DA ne bude opuštanja u redovima PAOK-a pobrinuće se i srpski reprezentativac Andrija Živković koji se vraća u tim posle četiri utakmice pauze. 

On je poslednji put igrao protiv Ajntrahta kada je golom u 73. minutu doneo pobedu PAOK-u.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S