"LAVOVI" POSTE SKORO TRI MESECA: Da li je došlo vreme da se "omrse"?

V.D.

27. 12. 2023. u 11:45 >> 11:45

U okviru 20. kola Premijer lige Škotske večeras od 20.45 sastaće se Livingston i Sent Džonston

ЛАВОВИ ПОСТЕ СКОРО ТРИ МЕСЕЦА: Да ли је дошло време да се омрсе?

Profimedia

Fenjeraš Livingston ne zna za pobedu od početka oktobra, a od tog trijumfa na svom terenu nad Madervelom uspeo je da osvoji samo jedan bod na čak deset mečeva u prvenstvu i ne čudi što se nalazi na poslednjoj poziciji sa 11 osvojenih bodova. Lavovi su se ustalili u Premijer ligi, ali ukoliko ne krenu da upisuju bodove, smeši im se ove sezone povratak u Čempionšip nakon šest sezona.

Gosti iz Perta su u nešto boljoj situaciji i zauzimaju devetu poziciju sa 18 bodova. "Sveci" su očajno krenuli u ovoj sezoni i prvu pobedu su upisali tek u 11. kolu, ali nakon toga na klupu je seo Kreg Lujin pa se ekipa razdrmala i počela da osvaja bodove. Nakon dobre serije i osvajanja sedam bodova na tri meča, u prethodna dva kola su malo prikočili i doživeli poraze od favorizovanih Rendžersa i Kilmarnoka, ali bi današnji rival mogao biti baš po meri za osvajanje novih bodova.

U prvom ovosezonskom duelu viđena je podela bodova na terenu Sent Džonstona, dok su u prošlosezonska četiri duela fudbaleri Livingstona slavili čak tri puta uz jedan remi.

Pobednika na ovom meču je jako teško prognozirati, ali mi očekujemo tvrd meč sa malo golova.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!