AGONIJA PIRAMIDSA SE NASTAVLJA: Keramika nesrećno izgubila od moćnog Al Ahlija

O. M.

28. 12. 2023. u 10:11

PIRAMIDS i Keramika Kleopatra sastaju se u borbi za treće mesto u egipatskom Superkupu. Utakmica se igra na stadionu "Muhamed bin Zajed" u Abu Dabiju od 14 časova.

АГОНИЈА ПИРАМИДСА СЕ НАСТАВЉА:  Керамика несрећно изгубила од моћног Ал Ахлија

Foto: Profimedia

Piramidsi su upali u seriju loših rezultata koja se iz egipatske Premijer lige i azijske Lige šampiona preslikala i na Super kup.

Da stvari po izabranike Haimea Pačeka budu još gore, dok su se oni u Abu Dabiju bezuspešno borili za trofej Superkupa, ZED je iskoristio njihovo odsustvo i pobedom protiv Daklijea zaposeo čelo tabele.

U borbi za finale Piramids je izgubio od Fjučera na penale posle čak 17 serija. Tragičar je bio povremeni egipatsk ireprezentativac Osama Galal koji je promašio oba puta, prvo u šestoj, a zatim i u odlučujućoj 17. seriji.

Bila je to peta uzastopna utakmica Piramidsa bez pobede. Prethodno su odigrali samo nerešeno sa slabašnim Baladijatom u prvenstvu, dok su u ligi šampiona vezali dva poraza i remi pa su trenutno na poslednjem mestu svoje grupe kontinentalnog takmičenja.

Keramika Kleopatra je u polufinalu izgubila od favorizovanog Al Ahlija ali se nije obrukala. Primili su jedini gol na utakmici u četvrtom minutu nadoknade a tragičar je bio Džastis Artur koji je pogodio sopstvenu mrežu.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NAGE SLIKE: Zbog ovih radova je Melanija Tramp podigla glas (FOTO)