PAOK PAO U GRADSKOM DERBIJU: "Ponosu severa" dovoljan i remi za prolaz

O. M.

10. 01. 2024. u 12:33

PAOK gostuje Volosu u revanšu osmine finala grčkog Kupa. Utakmica se igra od 16 časova na stadionu "Pantesaliko" koji će biti prazan.

ПАОК ПАО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ: Поносу севера довољан и реми за пролаз

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

"Ponos severa" dolazi u Volos sa kapitalom od 1:0 iz prve utakmice. PAOK je pre tri dana poražen u gradskom derbiju od Arisa sa 2:1 i to je bio kraj serije od devet pobeda i 11 utakmica bez izgubljene za ekipu našeg reprezentativca Andrije Živkovića.

Taj poraz koštao je crno-bele pada sa prve na treću poziciju tabele Superlige. Andrija Živković je važan šraf u mašineriji "dvoglavog orla", uz bugarina Dimitrova najvažniji, pa je dobra vest za navijače što će se Srbinj vratiti posle nešto dužeg izostanka zbog povrede i oporavka.

Volos je u daleko lošijoj formi, dvanaesti na tabeli sa 14 bodova, samo dva više od Kifisije i Janine.

PAOK-u je posle pobede u prvoj utakmici dovoljan i remi, ali verovatniji ishod je pobeda "crno-belih. U svakom slučaju, Volos nikada nije uspeo da pobedi PAOK u tamičarskoj utakmici pa je teško očekivati da se to desi baš sada.

NAŠ PREDLOG: X2&3+ (kvota 1,80)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju