GOLEADA U HOLANDIJI: Ovi rivali igraju otvoren fudbal

V.M.

19. 01. 2024. u 12:42

OSAMNAESTO kolo Eredvizije otvoriće Ekselsior i Herenven koji se sastaju od 20 časova.

ГОЛЕАДА У ХОЛАНДИЈИ: Ови ривали играју отворен фудбал

Foto: Profimedia

Domaćin se baš muči, a ni zimska pauza mu nije pomogla to da promeni i doživeo je dva uzastopna poraza na uvodnim mečevima u 2024. godini. Prvo je očekivano bolji od njega bio PSV (1:3), a zatim je doživeo razočaranje u kupu jer je ispao od drugoligaša Groningena (0:2).

Ekselsior u Erediviziji nije slavio na poslednjih deset mečeva, a ako se njihova silazna spirala uskoro ne završi, naći će se ponovo u opasnoj zoni jer imaju samo tri boda više od Valvajka koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-aut.

Sa druge strane, dosta slabo igra i Herenven koji je na poslednja četiri duela u svim takmičenjima doživeo tri poraza uz remi, a usput je ispao iz kupa gde je bolji od njega bio Vitese.

Gost baš voli da igra otvoren fudbal sa dosta golova, što smo najbolje videli u prošlom kolu kada je remizirao sa Cvoleom rezultatom 2:2.

To je slučaj i sa domaćinom koji je postigao 28 pogodaka do sada, ali ih je primio čak 35 i ima jednu od najgorih odbrana u ligi.

Upravo zbog te loše defanzive tipujemo novu goleadu, a veru u nju daje nam i činjenica da je Herenven sa poslednjih šest gostovanja Ekselsioru svaki put primao bar jedan gol.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,47)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata