ODBRANA TITULE NE IDE PO PLANU: Šampion ne prikazuje konstantnost u igri

V.M.

22. 01. 2024. u 11:27

U 20. kolu kiparskog prvenstva fudbaleri Arisa će na ''Alfamega stadionu'' dočekati razigrani Anortozis (18.00).

ОДБРАНА ТИТУЛЕ НЕ ИДЕ ПО ПЛАНУ: Шампион не приказује константност у игри

Foto Profimedia

Domaćini su prošle godine bili najprijatnije iznenađenje prvenstva i po prvi put u svojoj istoriji osvojili su titulu, ali odbrana titule im ne ide po planu i ovo kolo dočekuju na petom mestu sa sedam bodova zaostatka u odnosu na vodeći APOEL.

Aris nikako ne uspeva da prikaže konstantnost u igri i zbog toga nikako ne može da se približi samom vrhu tabele.

Ipak, u novoj godini je uhvatio zalet, ostvario je pobede nad Omonijom, odnosno Apolonom, i po prvi put nakon dugo vremena ima priliku da veže tri uzastopna prvenstvena trijumfa.

''Lakoj konjici'' neće biti lako da to učini, iako igra pred svojim navijačima, jer joj u goste dolazi drugoplasirana ekipa na tabeli, Anortozis.

Ako je Aris prošle sezone bio najveće iznenađenje, to su sada gosti koji pružaju odlične partije i ako bi danas upisali novi trijumf, prišli bi na samo dva boda zaostatka vodećem APOEL-u.

Ono što odlikuje ''staru damu'' je odlična defanzivna igra i sa 13 primljenih golova imaju jednu od najboljih odbrana u kiparskom prvenstvu.

Ovi timovi su se susreli u sedmom kolu i tada je Aris u goleadi slavio sa 3:2, što mu je bio četvrti uzastopni trijumf protiv Anortozisa.

Tradicija je na strani domaćina i verujemo da će osvojiti barem bod u ovom derbiju kola, a tipujemo da će pasti makar dva gola na meču jer je to bio slučaj na poslednjih pet obračuna današnjih rivala.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,68)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom