ERIK TEN HAG POD PRITISKOM: Poraz od četvrtoligaša bi označio kraj Holanđaninove vladavine na "Old Trafordu"

O. M.

28. 01. 2024. u 12:41

NjUPORT kaunti, velška ekipa iz engleske Lige dva, ugostiće slavni Mančester junajted u utakmici četvrtog kola FA kupa. Utakmica se igra na stadionu "Rodni parejd" u Južnom Velsu.

ЕРИК ТЕН ХАГ ПОД ПРИТИСКОМ: Пораз од четвртолигаша би означио крај Холанђанинове владавине на Олд Трафорду

FOTO:EPA

U slučaju da "teška konjica" iznenadi "crvene đavole" izjednačila bi svoj najbolji rezultat u istoriji engleskog FA kupa, od pre pet godina kada su stigli do pete runde, ali ovaj velški klub u svojim vitrinama ima jedan trofej velškog nacionalnog Kupa, iz 1980. godine.

Njuport je u nizu od tri pobede i neporaženi su u sedam utakmica u svim takmičenjima. Od početka decembra doživeli su samo jedan poraz, od sunarodnika Reksema u 23. kolu engleske Lige dva. Nedavno su se osvetili, pobedivši u 29. kolu na svom "Rodni parejdu" čim su umanjili šanse sunarodnicima da osvoje prvo mesto u četvrtom razredu engleskog fudbala.

Iako trenutno uživaju u dobroj seriji rezultata, generalno ova sezona nije dobra za "konjanike". Oni su 14. na tabeli sa 37 bodova. Ako ništa drugo, nalaze se 17 bodova iznad zone ispadanja i gotovo su sigurni za opstanak, a uz to udaljeni su šest bodova od zone plej-ofa pa ako se ova serija nastavi možda se umešaju i u trku za doigravanje.

Njuport je inače poslednjih godina skinuo nekoliko velikih skalpova u kupovima. Pobeđivali su Lester i Lids, remizirali protiv Totenhema, pobedili Votford, Midlzbro i Svonsi, a protiv Mančester sitija u petoj rundi 2019. godine držali su se do 89. minuta na svom "rodni parejdu", na kraju je ipak bilo 4:1 za "građane".

Junajted nije igrao od remija sa Totenhemom pre dve nedelje. Forma "crvenih đavola" je daleko od dobre jer imaju samo dve pobede u poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima. Ispali su iz Lige šampiona i iz Liga kupa a u Premijer ligi su osmi pa im je FA Kup poslednja nada da urade nešto u ovoj sezoni.

Erik ten Hag je pod velikim pritiskom i poraz od Njuporta mogao bi da ga ostavi bez posla. 

NAŠ PREDLOG: X2&2-4 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!