OBRAČUN VELIKANA: Marselj ne zna za poraz u prvenstvu još od novembra!

V.M.

04. 02. 2024. u 13:22

U velikom derbiju francuskog fudbala Lion će dočekati Marselj od 20:45.

ОБРАЧУН ВЕЛИКАНА: Марсељ не зна за пораз у првенству још од новембра!

Foto Profimedia

Gosti igraju veoma dobro od kada ih je preuzeo Đenaro Gatuzo, Italijan je pronašao pobedničku formuli i radi odličan posao.

Poslednji prvenstveni poraz Marselj je doživeo još u novembru kada ga je savladao Lans, a od tada ja ostvario četiri pobede uz isto toliko remija.

Zbog veoma lošeg starta sezone francuski velikan se nalazi na osmom mestu, ali sigurno je da će se boriti za plasman u Evropu ako nastavi sa ovako dobrim igrama.

Sa druge strane, Lion je igrao odlično krajem prošle godine i pobegao je iz zone ispadnja, ali sada je doživeo dva uzastopna poraza (Avr, Ren) i pao je na 16. mesto, poziciju koja vodi u plej-aut.

Ipak, ekipa očigledno ide u dobrom pravcu od kada je komandu preuzeo Pjer Saž i sa pojačanjima poput Matića, Orbana i Benrame ne bi trebali da imaju problema sa opstankom u Ligi 1.

Što se tiče međusobnih obračuna ovih franuskih giganta, u prvom delu sezone je Marselj slavio sa 3:0 ali svi se sećamo da je taj meč originalno prekinut zbog napada na Lionov autobus pre meča, pa je odigran u drugom terminu.

Danas očekujemo dosta ujednačeniji meč, kvalitet je na strani gosta, ali domaćin ima podršku svojih navijača i zato verujemo da će oba tima zatresti mrežu.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata