''LUDA ŠUMA'' IMA PRILIKU DA PREUZME PRVO MESTO: U goste joj dolazi jedan od glavnih rivala za titulu

V.M.

19. 02. 2024. u 08:55

ZA kraj 21. kola bugarskog prvenstva gledaćemo derbi između trećeplasiranog Ludogoreca i drugoplasiranog Černo Morea (15.00).

ЛУДА ШУМА ИМА ПРИЛИКУ ДА ПРЕУЗМЕ ПРВО МЕСТО: У госте јој долази један од главних ривала за титулу

Foto: Profimedia

Domaćin je drugu polsezonu otvorio osvajanjem trofeja. Sastao se sa CSKA 1948 u finalu Superkupa, gde je viđena velika drama, posle 1:1 u regularnom delu odmah su se izvodili penali u kojima je smireniji bio Ludogorec, pobedio je sa 4:3 u seriji i tako došao do trećeg uzastopnog Superkupa.

Nakon toga ''luda šuma'' se okrenula evropskim obavezama i sredinom prošle nedelje je uspela da ''preživi'' gostovanje Servetu. Švajcarski predstavnik je bio bolji rival na meču i uputio je čak 23 udarca na gol protivnika, ali nije uspeo da pronađe put do mreže (0:0), tako da će se sudbina dvomeča rešavati u Razgradu.

Što se tiče prvenstva, ovo će Ludogorecu biti prvi ligaški meč nakon zimske pauze i odmah će imati težak zadatak jer mu u goste dolazi Černo more. 

Domaćin je trenutno treći na tabeli sa 42 osvojena boda, što je tri manje od Černo morea i vodeće CSKA Sofije, pa ne treba trošiti reči koliko je večerašnji meč bitan za obe ekipe.

Za razliku od Ludogoreca, gosti i dalje nisu odigrali nijedan meč u drugom delu sezone, ali su bili zauzeti na pripremama na kojima su odigrali ček osam utakmica. Upisali su tri pobede uz isto toliko remija i dva poraza.

Glavna odlika Černo morea u prvom delu kampanje je bila sjajna ofanzivna igra, jedna su od najefikasnijih ekipa lige sa 35 postignutih golova i videćemo da li će nastaviti u istom ritmu nakon zimske pauze.

Ovi rivali su se poslednji put sastali u šestom kolu i tada je bilo 1:0 za Černo more, a mi verujemo da ćemo i večeras gledati nešto tvrđu utakmicu.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno