BORBA ZA PLEJ-OF: Domaćin je u boljoj poziciji pred večerašnji duel

V.M.

19. 02. 2024. u 13:25

U okviru 26. kola holandske Erstedivizije gledaćemo obračun dva tima koja se bore za plej-of kada NAK Breda od 20 časova ugosti Kambur.

БОРБА ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Домаћин је у бољој позицији пред вечерашњи дуел

Foto Profimedia

Domaćin je zapao u krizu i ne zna za pobedu skoro mesec dana. Negativni niz je započeo porazom od Helmonda (0:1), a nakon toga je odigrao tri vezana remija sa De Grafšapom, Ajndhovenom i Telstarom.

Ono što je bitno za NAK je to da se nalazi na osmom mestu koje vodi u plej-of, ali znatno će morati da podigne nivo igre ako želi da ga zadrži jer mu za vratom diše Venlo koji se izjednačio po broju bodova sa ekipom iz Brede.

Sa druge strane, Kambur je u još gorem ritmu i osvojio je samo pet bodova na poslednjih pet utakmica.

Zbog toga je pao na deseto mesto, ali večeras ima priliku da se vrati na neko od mesta koje vodi u plej-of jer mu večerašnji rival beži samo jedan poen na tabeli.

Ono što se ističe kod gosta je otvoren, ofanzivni fudbal koji igra. Na njegovim utakmicama pada ubedljivo najviše golova od svih timova u ligi, a najbolje o tome svedoči neverovatna gol-razlika, 58:51, posle 25 odigranih mečeva.

U prvom delu sezone Breda je savladala Kambur sa 3:2, a mi očekujemo novu goleadu u režiji nekadašnjih prvoligaša.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S