ZICER ZA ''TRAKTORISTE'': Fenjeraš je bez šansi na ''Portmen roudu''

V.M.

20. 02. 2024. u 09:59

FUDBALERI Ipsviča će večeras od 21.00 nastaviti svoj pohod ka plasmanu u Premijer ligu kada na ''Portmen roudu'' budu dočekali Roteram.

ЗИЦЕР ЗА ТРАКТОРИСТЕ: Фењераш је без шанси на Портмен роуду

FOTO: Profimedia

Nakon što su prošle godine obezbedili promociju iz Lige jedan, mnogi su očekivali da će se domaćini boriti za opstanak, ali to ne da nije istina, već se trenutno dešava sušta suprotnost jer su popularni traktoristi jedno od najprijatnijih iznenađenja Čempionšipa.

Konstantno od samog starta sezone se nalaze u vrhu tabele, trenutno su četvrti i bore se za direktan plasman u Čempionšip jer zaostaju samo tri boda za drugopolasiranim Sautemptonom.

U drugoj polovini decembra i tokom čitavog januara Ipsvič je bio u blagom padu forme, ali sada je ostvario uzastopne pobede nad Milvolom, odnosno Svonsijem i večeras će imati odličnu priliku da ostvare ligaški het-trik.

Ono što je karakteristično u poslednje vreme je to da momci sa ''Portmen rouda'' igraju izuzetno atraktivan fudbal i goleade su im redovna pojava i na njihovih minulih pet njihovih mečeva viđeno je 18 pogodaka.

Sa druge strane ne treba trošiti previše reči o Roteramu.

Gosti su ostvarili samo tri pobede do sada i zacementirani su za dno tabele sa samo 19 sakupljenih bodova, čak 14 manje od Milvola koji je prvi tim izvan zone ispadanja i ako ovako nastave, ''mlinari'' nemaju nikakve šanse da opstanu u ligi.

U prvom delu sezone ovi timovi su odigrali 2:2, a večeras verujemo u rutinsku pobedu domaćina.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POZNATI PEVAČ UMRO NA SCENI: Koncert prekinut zbog tragedije