''CRVENDAĆI'' SU U OZBILJNOM NALETU: Ukoliko ovako nastave opstanak se neće dovoditi u pitanje

V.M.

27. 02. 2024. u 11:36

U zaostaloj utakmici 13. kola Lige jedan fudbaleri Vikomba će na ''Adams parku'' ugostiti razigrani Čeltenam (20:45).

ЦРВЕНДАЋИ СУ У ОЗБИЉНОМ НАЛЕТУ: Уколико овако наставе опстанак се неће доводити у питање

Foto Profimedia

Gosti su početkom feburara bili zacementirani za dno tabele i delovalo je da će veoma teško obezbediti opstanak, ali nešto je ''kliknulo'' u redovima Čeltenama koji je na poslednje četiri utakmice ostvario tri pobede uz sa Viganom proktelog vikenda (1:1).

Zbog te sjajne serije rezultata izdigli su se na 21. mesto i sada im Čarlton koji je prvi tim iznad crte beži samo jedan bod, a odigrao je dva meča više od njih.

Ukoliko nastave sa ovako dobrim igrama opstanak se neće dovoditi u pitanje, a novu priliku za bez iz zone ispadanja imaće večeras kada budu gostovali na ''Adams parku''.

Ra razliku od njih, Vikomb je u padu forme. Ostvario je dve pobede početkom feburara, od kojih je jedna bila upravo nad Čeltenamom (3:1), ali posle toga su osvojili samo jedan bod u naredne tri utakmice.

Pored toga što su pali na 15. mesto, ono što dodatno brine trenera Meta Blumfilda je to što su njegovi izabranici postigli samo jedan gol na pomenuta tri susreta.

Ipak, tradicija nalaže da mečevi ovih timova obiluju golovima (22 pogotoka na zadnjih pet međusobnih duela) i zbog toga tipujemo goleadu na ''Adams parku''.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!