NEC JE U FENOMENALNOJ FORMI: Volendam ima najgoru odbranu u ligi

O. M.

01. 03. 2024. u 12:14

U prvom meču 24. kola holandske Eredivizije Volendam dočekuje NEC Nijmegen.

НЕЦ ЈЕ У ФЕНОМЕНАЛНОЈ ФОРМИ: Волендам има најгору одбрану у лиги

Foto Profimedia

Volendam je posle 23 odigrana kola poslednjeplasirani tim holandske lige sa osam bodova manje od Ekselziora, koji je prvi tim "iznad crte" i već sada se možereći da su glavni kandidat za ispadanje.

Sa 57 primljenih golova odbrana Volendama ubedljivo je najslabija u ligi. 

Volendam je bez trijumfa u novoj godini, a u sedam ligaških utakmica u 2024. zabeležio je pet poraza  uz remije sa direktnim konkurentima u borbi za opstanak, Heraklesom i Viteseom.

NEC trenutno sedi na visokom sedmom mestu, bod ispred Utrehta i samo jedan bod iza šestoplasiranog Go ahed iglsa.

Dobri rezultati gostiju u prethodnom periodu drastično su uticali na poziciju Nijmegena, te su od ekipe iz donje polovine tabele postali tim koji ima realne šanse da se naredne godine izbori za plasman u Evropu kroz plej-of.

Ako zanemarimo neuspeh protiv RKC Valvijka, gde su iznenađujuće poraženi sa 2:0, moglo bi se reći da je NEC iza sebe imao fantastična dva meseca, s obzirom da je u prethodnih deset ligaških utakmica ostvario šest pobeda, tri remija i samo jedan, već pomenuti poraz .

Ako se tome doda da su dva od ova tri remija ostvarena protiv Ajaksa i Fejenorda, jasno je da je NEC u fenomenalnoj formi i da će dati sve od sebe da tako ostane i posle duela sa Volendamom.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača