NORTHEMPTON SE NE BRANI U GOSTIMA: Piterboro ne odustaje od promocije

O. M.

05. 03. 2024. u 15:09

ODLOŽENA utakmica 27. kola engleske Lige 1 igra se ovog utorka na stadionu "Veston homs" u Piterborou, gde istoimena domaća ekipa dočekuje Northempton.

НОРТХЕМПТОН СЕ НЕ БРАНИ У ГОСТИМА: Питерборо не одустаје од промоције

Profimedia

Izabranici Darena Fergusona trenutno su na petoj poziciji u ukupnom plasmanu, sa 62 boda, sedam manje od drugoplasiranog Derbija i pet više od sedmoplasiranog Oksforda. Drugo mesto vodi direktno u Čempionšip, a šesto je poslednje koje vodi u plej-of.

Piterboro je dugo vodio ravnopravnu boru sa Portsmutom i Derbijem za jedno od prva dva mesta, ali ga je serija loših rezultata u januaru koštala pada u drugi krug favorita za promociju. Ipak, počeli su opet da igraju dobro, vezavši dve pobede u prvenstvu i jednu u Liga trofeju.

U prošlom kolu pobedili su Iksiter sa 2:1 kod kuće, a pre toga Kembridž u gostima sa 1:0.

Kod kuće i na strani su skupili jednak broj bodova, po 31, s tim što su na svom terenu znatno efikasniji i primaju nešto manje golova.

Northempton drži 12. poziciju u ukupnom plasmanu, sa 49 bodova. U gostima imaju 20 bodova, a uglavnom se ne brane, što ih je sigurno koštalo nekih bodova. Kao recimo protiv Portsmuta gde su imali veći posed lopte i više pokušaja ka golu, čak i više opasnih napada, ali su na kraju izgubili sa 4:1 i to sa igračem više.

Kada igraju opreznije, onda imaju više uspeha, kao pre osam dana protiv Bartona koga su pobedili sa 2:0, iako je domaćin bio bolji u većem delu susreta.

U poslednjih pet mečeva između Piterboroa i Northemptona skor je 4:1 u pobedama za današnjeg domaćina. Ipak, Northempton je slavio u poslednjem duelu kada je bilo 1:0 za njih.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S