BORAC SMENJUJE TRENERA SARAJEVA: Banjalučani nastavljaju pohod na duplu krunu

O. M.

13. 03. 2024. u 08:54

BORAC i Sloga brane čast Republike Srpske u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine. Dobojlije su u dvomeču bile bolje od Posušja i već izborile polufinale, a Banjalučane čeka težak posao u revanšu protiv Sarajeva na Koševu.

БОРАЦ СМЕЊУЈЕ ТРЕНЕРА САРАЈЕВА: Бањалучани настављају поход на дуплу круну

FOTO: FK Borac Banjaluka

Prva utakmica u Banjoj Luci završena je bez golova, što čudi imajući u vidu trenutnu formu oba kluba jer se očekivala bar minimalna pobeda Borca.

Borac je lider prvenstva sa 12 bodova prednosti nad najbližim pratiocem Zrinjskim i čak 21 bodom više od "bordo tima" koji je u velikoj krizi.

Nedavno je Sarajevo poniženo u gradskom derbiju od Željezničara koji je inače samo na gol-razliku izvan zone ispadanja, a zatim je ekipa Slovenca Simona Rožmana odigrala samo 2:2 protiv Igmana, ekipe koja je upravo ispod Želje u zoni ispadanja.

Bošnjački mediji prizivaju otkaz slovenačkom stručnjaku ako ne izbori polufinale Kupa BiH, a da li će do toga i doći videće se posle 90 ili 120 minuta na Koševu.

Borac je u seriji od 24 takmičarske utakmice bez poraza. Poslednji put izgubili su još u trećem kolu Premijer lige BiH od Željezničara. To im je ujedno jedini poraz u ligi, a uz dva poraza u kvalifikacijama za Ligu konferencija od bečke Austrije i jedan od samo tri u sezoni.

Zato se očekuje da Borac nastavi pohod na duplu krunu, a Slovenac na klupi Sarajeva može polako da pakuje kofere.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,42)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)