TRADICIONALNA GOLEADA: Mreže se redovno tresu kada igraju ovi timovi

V.M.

15. 04. 2024. u 10:45

U 34. kolu holandske Erstedivizije, Jong Ajaks će ugostiti Kambur (20.00).

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА: Мреже се редовно тресу када играју ови тимови

Foto Profimedia

Gosti u samoj završnici sezone pokušavaju da se domognu mesta koja vode u plej-of, trenutno su deseti sa 45 sakupljenih bodova, što je četiri manje od osmoplasiranog Mastrihta koji zauzima poslednje mesto koje vodi u doigravanje.

Kambur je veći deo kampanje bio u gornjem domu, ali u poslednje vreme je posrnuo, osvojio je samo deset bodova na poslednjih deset utakmica i zbog te loše forme je pao na tabeli.

Sa druge strane, Jong Ajaks standardno igra bez pritiska jer zbog prvog tima ne može da se plasira u Erediviziju, a ispadanja iz Erstedivizije nema.

Ono što je veoma zanimljivo kod domaćina je to da je prestao da igra remije, poslednji put je podelio plen još u januaru, a na poslednjih deset utakmica ostvario je četiri pobede uz šest poraza.

Što se tiče međusobnih duela, goleade su redovna pojava kada igraju ovi timovi, što smo i videli u prvom delu sezone kada je bilo 4:2 za Kambur, a generalno gledano na njihovih minulih pet obračuna viđen je čak 21 pogodak.

NAŠ TIP: GG&|1+ (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)