SRBIN I NJEGOVA EKIPA SU U VELIKOJ OPASNOSTI: ''Neroverdi'' će se boriti za opstanak do poslednjeg kola!

V.M.

21. 04. 2024. u 09:40

U okviru 33. kola Serije A, fudbaleri Sasuola će na ''MAPEI stadionu'' ugostiti Leće (12:30).

СРБИН И ЊЕГОВА ЕКИПА СУ У ВЕЛИКОЈ ОПАСНОСТИ: Нероверди ће се борити за опстанак до последњег кола!

FOTO: Tanjug/AP

Čitava ova sezona izgleda kao košmar iz kojeg ne može da se probudi za Sasuolo koji nije navikao da se bori za opstanak u poslednje vreme, ali sada ga očekuje grčevita borba za njega.

Ni promena na klupi i dolazak Davidea Balardinija nije donela mnogo toga, pa poslednjih šest kola dočekuju u zoni ispadanja, na pretpolsednjem mestu, mada vredi istaći da imaju samo dva boda uz odigran meč manje u odnosu na Udineze koji je prvi tim iznad crte.

Poslednji trijumf domaćini su ostvarili još početkom marta kada su bili bolji od Frozinonea, a nakon toga je usledio poraz od Rome i čak tri vezana remija, tako da se može reći da su se pretplatili na podelu bodova za vreme aprila.

Proteklog vikenda ''neroverdi'' su mogli i do vredna tri poena protiv Milana, vodili su sa 3:1 početkom drugog poluvremena i imali sve u svojim rukama, ali nisu uspeli da izdrže nalete ''rosonera'' i na kraju su se zadovoljili remijem (3:3).

Vredi napomenuti da se u redovima Sasuola nalazi srpski reprezentativac Uroš Račić koji je redovan na terenu, igra svake nedelje i ima puno poverenje trenera Davidea Balardinija.

Sa druge strane, Leće je dosta sigurniji na tabeli i sa pet poena prednosti u odnosu na današnjeg rivala zauzima 13. mesto na tabeli.

Pre sedam dana gosti su u veoma bitnoj utakmici u borbi za opstanak savladali Empoli pogotkom Sansonea u 89. minutu koji ih je znantno približio tome da i iduće godine igraju u eliti.

''Vukovi'' su ostvarili samo jednu pobedu ove sezone u gostima, tako da statistika kaže da nemaju baš velike šanse na ''MAPEI stadionu''.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Berardija, Kastiljeha i Pedersena, dok će kod gostiju meč propustiti Almkvist, Banda, Dermaku, Kaba i Ramadani.

Sasuolo i Leće su na prvom ovosezonskom međusobnom duelu podelili plen (1:1), a danas bi blagu prednost dali domaćinu koji nikada u svojoj istoriji nije izgubio od ''đalorosa'' na ''MAPEI stadionu''.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje