SVE ILI NIŠTA: ''Crvendaći'' moraju da slave kako bi imali šanse da opstanu u ligi

V.M.

23. 04. 2024. u 09:45

U zaostaloj utakmici 40. kola engleske Lige jedan Čeltenam će dočekati Piterboro na ''Vedon roudu'' (20.45).

СВЕ ИЛИ НИШТА: Црвендаћи морају да славе како би имали шансе да опстану у лиги

Foto Profimedia

Do kraja prvenstva su ostala samo još dva kola, a domaćin je u takvoj situaciji da mora da slavi kako bi imao ikakve šanse da opstane u ligi. Čeltenam je prvi tim ispod crte i zaostaje čak pet bodova za Bartonom koji je u sigurnoj zoni.

Ipak, forma ''crvenadaća'' nalaže da će teško opstati u eliti jer su na poslednjih pet utakmica ostvarili samo jednu pobedu uz čak četiri poraza, a sada do kraja moraju osvojiti maksimalan broj bodova i usput se nadati kiksu Bartona koji je odigrao meč više od njih.

Sa druge strane, Piterboro je sušta suprotnost Čeltenama. Osvojio je 12 poena u proteklih pet kola i nalazi se u grupi ekipa koja će igrati u plej-ofu. 

Teoretski je moguće da gosti dođu do direktne promocije, ali veoma su male šanse za to. Četvrti su na tabeli i zaostaju šest bodova za drugoplasiranim Derbijem koji je odigrao meč više od njih.

U prvom delu sezone Piterboro je savladao Čeltenam sa 3:0, mada vredi napomenuti da je imao igrača više gotovo čitav meč jer je Olajinka iskljuen u četvrtom minutu.

Oba tima danas moraju igrati na pobedu i očekujemo da postignu bar po jedan gol na meču.

NAŠ TIP: GG (1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!