BITKA ZA TITULU ĆE SE VODITI DO SAMOG KRAJA: ''Akademija'' se pobedom vraća na prvo mesto

V.M.

14. 05. 2024. u 08:45

U okviru 34. jermenskog prvenstva Pjunik iz Jerevana će nastaviti borbu za titulu na gostovanju ekipi BKMA (17.00).

БИТКА ЗА ТИТУЛУ ЋЕ СЕ ВОДИТИ ДО САМОГ КРАЈА: Академија се победом враћа на прво место

Foto Profimedia

Do kraja su ostala da se odigraju još tri kola, a pitanje šampiona u Jermeniji je daleko od rešenog. Iznenađujuće prvo mesto drži Noa sa 74 boda, dok joj za vratom diše Pjuniko koji je sakupio poen manje, a svoju šansu vreba i Ararat Jermenija sa 71 bodom na svom saldu.

Pomenute tri ekipe igraju odlično, retko ispuštaju bodove, a dodatno uzbuđenje donosi obračun Pjunika i Noe koji se igra za sedam dana i sigurno je da će se bitka za šampiona voditi do samog kraja.

Gosti danas ne bi trebali da imaju problema jer igraju protiv BKMA koji je poslednji na tabeli. Doduše, domaćin se bori za opstanak i ima samo bod manje od Vana koji se nalazi na mestu koje vodi u baraž za opstanak u eliti.

Ipak, kvalitet je debelo na strani Pjunika i verujemo da će ''akademija'' upisati svoj četvrti uzastopni ligaški trijumf.

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata