HIT SUPERLIGE PREKIDA PARTIZANOVU SERIJU? "Crno-beli uvek pobeđuju kada poslednje kolo igraju kod kuće

O. M.

25. 05. 2024. u 07:45

PARTIZAN dočekuje ekipu kragujevačkog Radničkog u 37. kolu Superlige Srbije. Utakmica se igra na stadionu u Humskoj od 18 časova.

ХИТ СУПЕРЛИГЕ ПРЕКИДА ПАРТИЗАНОВУ СЕРИЈУ? Црно-бели увек побеђују када последње коло играју код куће

FOTO: FK Partizan

"Parni valjak" je pobedom nad Čuakričkim u prošlom kolu uspeo da obezbedi mesto u kvalifikacijama za ligu šampiona za sebe, a Kragujevčanima mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Zbog tog antologijskog uspeha organizovano je veliko narodno veselje danas u Kragujevcu, koje počinje u 18 časova direktnim prenosom utakmice u Beogradu, a vrhunac će biti oko 22.30 kada se očekuje da se fudbaleri Radničkog vrate iz Beograda.

Bez obzira kakav rezultat ostvare u Humskoj, doček će sigurno biti spektakularan. A razloga za optimizam imaju, jer Radnički zaista igra odlično ove sezone. Ipak, dve stvari ne idu im na ruku. Prva je ta što se Partizna vratio iz rezultatske krize, a druga je tradicija koja kaže da "crno-beli" od osamostaljenja Srbije u deset navrata kada je u Humskoj spuštana zavesa na Superligu ima isto toliko pobeda.

Želeće "parni valjak" i da se pobedom iskupi pred navijačima za loše igre u poslednje vreme, pošto je pprethodna pobeda ostvarena u gostima na Banovom brdu. Ali, ova srezona na kraju je ispala uspešnija od prošle kada je Partizan zabeležio najgori rezultat u novijoj istoriji - četvrto mesto. Ipak, i tada su "crno-beli" smogli snage da pobede u poslednjoj utakmici sezone, tada je žrtva bio Voždovac.

"Parni valjak" i "crveni đavoli" su ove sezone odigrali dve utakmice sa različitim ishodom i raspoloženjem, naročito navijača Partizana, kao posledica toga. U prvom delu sezone, na kragujevačkom "Čika Dači" bilo je čak 4:0 za "crno-bele" posle čega su večitom rivalu Crvenoj zvezdi pobegli na "plus sedam". Činilo se tada da Partizan ima veliku priliku da posle sedam godina prekine dominaciju "crveno-belih" i vrati naslov prvaka.

Ipak, samo dva meseca kasnije, Radnički je "crno-belima" otrgao dva boda u Humskoj i tada je već postalo jasno da će borba za titulu biti veoma teška. istina, Partizan je u sledećoj utakmici pobedio "večitog rivala" vi vratio se na čelo tabele, ali to je bila "labudova pesma" izabranika Igora duljaja, koji je u međuvremenu svoje mesto na klupi prepustio Albertu Nađu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,12)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima