NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za nedelju

V.M.

02. 06. 2024. u 07:45

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за недељу

Foto: Profimedia

Nedelja

17.00 Mec - St. Etjen X2 (1,53)

18.00 Atalanta - Fiorentina GG (1,65)

18.00 Ekselsior - Breda |1+&3+ (1.45)

20.30 Venecija - Kremoneze 1X (1,35)

Ukupna kvota: 4,94

Sent Etjen je nadomak povratka u elitu, ima gol prednosti iz prvog susreta i očekujemo da ga odbrani na neugodnom terenu u Mecu.

Atalanta i Fiorentina igraju jedan od najnebitnijih mečeva u skorijoj istoriji Serije A, liga je gotova, niko se ne bori ni za šta i očekujemo opušten meč sa dosta golova.

Breda je napadčki izuzetno raspoložena, postigla je šest golova na prvom suretu ovog finala plej-ofa za elitu, a ukupno je viđeno osam pogodaka na tom meču, tipujemo novu goleadu.

Venecija i Kremoneze su odigrali tvrd meč u prvom utakmici finala plej-ofa Serije B, očekujemo sličan takav susret i večeras, ali blagu prednost bi da li domaćinu koji će imati podršku sa tribina ''Pjerluiđi Penca''.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija