PODRŠKA SA TRIBINA ''NOSI'' ''SAMURAJE'': Povratak nosilaca igre bi trebao da bude dovoljan za rutinsku pobedu Japanaca

V.M.

04. 06. 2024. u 10:18

ODBOJKAŠI Japana će drugu nedelju Lige nacija igrati pred svojim navijačima u Fukuoki, a prvi rival biće im Iran sa kojim se sastaju od 12.20.

ПОДРШКА СА ТРИБИНА НОСИ САМУРАЈЕ: Повратак носилаца игре би требао да буде довољан за рутинску победу Јапанаца

Foto: Profimedia

Japan je jedna od najboljih reprezentacija na svetu, a sigurno su najzanimljiviji za gledanje zbog eksplozivnosti i energije sa kojom igraju.

Iako su bili bez nosilaca igre Išikave i Takahašija tokom prve nedelje, ostvarili su tri pobede protiv Srbije, Kube i Argentine, dok im je jedini poraz nanela Italija koja je igrala u najjačem sastavu.

Filip Blan radi sjajan posao od kada je preuzeo ''samuraje'', prošle godine su osvojili treće mesto u Ligi nacija, a sada ponovo napadaju medalju i žele što bolje da se pripreme za Olimpijske igre u Parizu.

Danas će imati podršku sa prepunih tribina u Fukuoki, a biće jači i za Išikavu i Takahašija koji se vraćaju u sastav, tako da se ne piše dobro Irancima koji su poslednji na tabeli Lige nacija.

Gostujući sastav više nije što je nekad bio, fali im kvaliteta da se takmiče sa najjačima i na prve četiri utakmice su osvojili isto toliko setova.

NAŠ TIP: Japan - Iran hendikep setova (-2,5) (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva