BOSANCI DEBITUJU U A LIGI NACIJA: "Oranje" želi treći put na završni turnir

O. M.

07. 09. 2024. u 11:22

FUDBALSKA reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu od 20.45 časova gostuje Holandiji na stadionu "Filips" u Ajndhovenu u prvom kolu Grupe A Lige nacija.

БОСАНЦИ ДЕБИТУЈУ У А ЛИГИ НАЦИЈА: Орање жели трећи пут на завршни турнир

Aleksandar Đorović

Bosna i Hercegovina nije uspela da uspeh iz prošle Lige nacija prenese u kvalifikacije za Euro 2024, završivši na petom mestu u grupi sa šest timova, a dve od tri pobede su stigle protiv Lihtenštajna. Iako su im rezultati u Ligi nacija omogućili plasman u baraž, poraženi su sa 2:1 u polufinalu od Ukrajine i to posle početnog vođstva, što je rezultiralo odlaskom selektora Sava Miloševića.

Legenda "zmajeva" Sergej Barbarez je preuzeo tim i vodio ga u prijateljskim porazima od Italije i Engleske u junu a sada će debitovati u takmičarskom meču. 

Holandija je, nakon što je na Evropskom prvenstvu ovog leta zauzela treće mesto u grupi D, pobedila Rumuniju u osmini finala i Tursku  učetvrtfinalu, da bi u kontroverznom meču izgubila od Engleske u polufinalu.

"Oranje" ima jedno finale Lige nacija, iz prve sezone kada su izgubili od Portugala sa 1:0, a poslednji put, kada su bili domaćini završnog turnira, završili su kao četvrti.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Janik Siner stavlja Novaku so na ranu! Evo šta je Italijan upravo uradio

ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Janik Siner stavlja Novaku "so na ranu"! Evo šta je Italijan upravo uradio

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge, pa i Novaka Đokovića.

16. 09. 2024. u 14:57

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje