KORDOBA BEZ IJEDNOG BODA: Stadion "Dijego Armando Maradona" nije najbolje mesto da se takva statistika popravi

O. M.

12. 06. 2024. u 14:33

STADION "Dijego Armando Maradona" u Buenos Ajresu biće poprište duela Argentinos juniorsa i Central Kordobe.

КОРДОБА БЕЗ ИЈЕДНОГ БОДА: Стадион Дијего Армандо Марадона није најбоље место да се таква статистика поправи

Foto: Profimedia

Gosti su u veoma teškoj situaciji jer u prva četiri kola upsali su isto toliko poraza. ipak, nisu poslednji na tabeli, jer je ispod njih, sa bodovnim saldom u minusu Godoj Kruz koji okajava grehe iz utakmice protiv San Lorenca kada su se međusobno pokoškali navijači "vinara".

Računajući i Liga kup, Central Kodoba je vezala čak devet takmica bez pobede.

Domaćini Argentinos juniors zauzimaju dvanaesto mesto sa šest bodova. Argentinos je izgubio poslednji meč sa 1:0 na stadionu "Hulio Sezar Viljagra" protiv Belgrana.

Central Kordoba je pretrpela poraz u gradskom derbiju od Taljeresa sa 4:2 na stadionu "Alfredo Terera" u svom poslednjem ligaškom meču, produživši niz bez pobeda na devet (tri nerešene, šest poraza).

U prethodnom susretu ovih timova Kordoba je prošle sezone pobedila sa 1:0, ali su pre dve godine pobedu ostvarile "crvene bube".

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,02)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid