NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za utorak

V.M.

18. 06. 2024. u 07:45

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila dubl sa Evropskog prvenstva.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за уторак

FOTO: Tanjug/AP

Utorak

18.00 Turska - Gruzija 1&2+ (2,40)

21.00 Portugal - Češka 1&2-6 (1,90)

Ukupna kvota: 4,19

Smatramo da su kladionice potcenile Tursku, koja nije u dobroj formi, ali je daleko kvalitetniji tim od Gruzije koja ima Kvaracheliju i golmana Mamaradašvilija od zapaženijih igrača i smatramo da to nije dovoljno da se suprotstave Čalhanogluu, Guleru, Kokčuu i ostalima.

Pored toga smatramo da će Portugal opravdati ulogu favorita protiv Čeha, Ronaldo i družina su igrali odlično za vreme kvalifikacije u kojima su bili perfektni (deset pobeda na deset mečeva uz gol-razliku 36:2) i tipujemo rutinski trijumf na nominalnog domaćina.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)