KO ĆE NAZAD U PRIMERU? Domaćin juri ekspresan povratak u elitu, dok je gost iz nje izostao poslednje 23 godine!

V.M.

23. 06. 2024. u 08:00

U drugoj utakmici finala plej-ofa Segunde, fudbaleri Espanjola će pred svojim navijačima na ''Stejdž front stadionu'' juriti gol zaostatka protiv Real Ovijeda (18.30).

КО ЋЕ НАЗАД У ПРИМЕРУ? Домаћин јури експресан повратак у елиту, док је гост из ње изостао последње 23 године!

Foto: Profimedia

Kao što je bilo očekivano, pre sedam dana smo u Ovijedu videli veoma tvrd i neizvestan meč. Obe ekipe su bile oprezne, više su čuvale svoj gol nego što su napadale protivnikov. Ipak, u završnici meča Ovijedo je preuzeo inicijativu i poveo preko Alemaa u 72. minutu, a nakon toga mu je čak i poništen pogodak zbog ofsajda Maske, tako da Espanjol večeras može biti zadovoljan što juri samo jedan gol zaostatka.

Zanimljivo je da to bio prvi neuspeh Katalonaca od februara i na taj način je okončan neverovatn niz od 18 utakmica bez poraza ''plavo-belih''.

Samopouzdanje da mogu do preoketa i poslednjeg mesta koje vodi u Primeru daje im to što igraju odlično na svom ''Stejdž front stadionu'' ove sezone, doživeli su samo dva poraza kod kuće, od Leganjesa u prvenstvu i Hetafea u Kupu kralja, a vredi napomenuti da su ove godine na ovom stadionu savladali Ovijedo sa 2:1.

Espanjol je prošle godine ispao iz elite, tako da juri ekspresan povratak u nju i sigurno je da će podrška na tribinama biti velika, pa su Katalonci sa razlogom blagi favoriti na večerašnjem susretu.

Sa druge strane, gosti su tek uspeli da se ušunjaju u plej-of Segunde, zauzevši šesto mesto na tabeli, nadmašivši sedmoplasirani Rasing Santander zbog bolje gol-razlike, jer su bili izjednačeni po broju osvojenih poena i skoru u međusobnim duelima.

Ovijedo je potom izbacio Eibar u polufinalu plej-ofa i nadomak je toga da po prvi put od sezone 2000/01 zaigra u Primeri.

Napadački duo Espanjola, Bretvajt/Puado je kombinovao postigao čak 37 golova ove sezone i gosti će morati posebnu pažnju na njih da obrate ukoliko planiraju da se plasiraju u elitu.

Kao što je bio slučaj pre sedam dana, očekujemo nov tvrd meč u režiji ovih timova i tipujemo malo golova u Kataloniji.

Klikni na link za NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,48)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)