"CRVENO-BELA ARMIJA" NE ODUSTAJE OD TITULE: Drogeda je najlošiji tim u gostima i ima najbušniju odbranu u ligi

O. M.

28. 06. 2024. u 09:02

DERI dočekuje Drogedu u 22. kolu irske Premijer divizije. Utakmica se igra na stadionu "Rajan Mek Brajd Brandivel" od 21.45.

ЦРВЕНО-БЕЛА АРМИЈА НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ТИТУЛЕ: Дрогеда је најлошији тим у гостима и има најбушнију одбрану у лиги

Foto: Profimedia

Izgleda da će Deri treću godinu zaredom da osvoji drugo mesto u irskoj Premijer diviziji. Posle 21 kola odnosno 22 odirane utakmice (unapred je odigran derbi 25. kola protiv Šamroka zbog obaveza "detelinara" u kvalifikacijama za Ligu šampiona) zaostaju dva boda za Šelburnom, koji je jako počeo sezonu i čini se da će posle 18 godina ponovo biti krunisani.

S druge strane, Deri na titulu čeka od 1997. godine. "Crveno-bela armija" je samo dva puta bila šampion Republike Irske (1989. i 1997. godine) i jednom Severne Irske. ovo ne treba da čudi jer Deri, zvanično Londonderi, je klub irskih rimokatolika iz grada koji se nalazi na teritoriji Severne Irske.

Trenutno su u nizu od tri pobede i neporaženi su u poslednjih pet ligaških utakmica, dok su od sredine aprila izgubili samo jednu od poslednjih 12 utakmica. Nisu primili gol u tri od poslednje četiri utakmice. Ove sezone imaju najbolji napad u ligi sa 34 postignuta gola i treću najbolju odbranu sa 19 primljenih golova.

Kod kuće su u nizu od šest utakmica bez poraza, poslednji put su izgubili od Šamroka u 11. kolu.

S druge strane, Drogedi se izgleda miče tlo pod nogama posle četiri relativno uspešne sezone u Premijer diviziji. Drogeda je u seriji od sedam utakmica bez pobede i samo dva osvojena boda u tom razdoblju. Poslednji su na tabeli, ali samo tri boda udaljeni od pretposlednjeg mesta koje vodi u baraž.

Ns samo jednoj od poslednje četiri utakmice postigli su gol, a sa 37 primljenih golova imaju najlošiju odbranu u ligi. Ujedno su i najlošiji gosti sa samo tri osvojena boda na strani, bez pobede.

NAŠ TIP: 1-1&2+ (kvota 2,19)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima