PORTUGALAC PREPORODIO BRAZILCE: Kujaba je od ekipe koja ne može da da gol postala tim koji ne može da ga primi

O. M.

29. 06. 2024. u 13:21

U meču 13. kola brazilske Serije A u subotu od 23.30 u "Areni Pantanal" sastaju se domaća Kujaba i Bragantino. .

ПОРТУГАЛАЦ ПРЕПОРОДИО БРАЗИЛЦЕ: Кујаба је од екипе која не може да да гол постала тим који не може да га прими

Foto: Profimedia

Kujabu i Bragantino deli šest mesta i isto toliko bodova na tabeli Serije A. Domaći tim je 14. mestu dok su gosti na osmoj poziciji.

Domaćini su neporaženi u četiri uzastopna prvenstvena meča, a peti jure protiv protivnika koji je u prošlom kolu izgubio od Botafoga.

Kujaba je u međuvremenu remizirala sa Korintijansom (1:1) i taj gol koji je primila pred sam kraj utakmice bio je prvi posle 385 minuta koliko su mrežu čuvali netaknutom.

Stvari za "zeleno-zlatne" počele su da se popravljaju kada je trenersku poziciju preuzeo Portugalac Petit. On je u klub došao da prekine seriju od šest utakmica bez pobede (pet poraza i remi) tokom koje ekipa nije uspela da postigne gol.

Sada se polako vide pldovi njegovog rada, iako je nesrećno primljen taj gol u završnici utakmice protiv Korintijansa.

S druge strane, Bragantino je dobar start sezone pokvario igrama toplo-hladno u poslednje vreme. Već osam utakmcia zaredom jednu pobede, drugu izgube pa se još i dobro drže na tabeli.

A bili su u seriji od osam utakmica bez izgubljene, koja je uključivala i remi sa šampionom Flamengom a koju je prekinuo poraz od Baije sredinom maja.

Gledano od početka sezone, ipak nije preporučljivo igrati na golove utakmice u kojima učestvuje Kujaba, iako uglavnom njihovi mečevi završavaju u rasponu od nula do dva gola. Ovo s toga što povremeno, svaku treću ili četvrtu utakmicu otprilike, a bez nekog objašnjenja, prime ili daju pet golova i onda se opet vrate starim navikama.

NAŠ TIP: X (kvota 3,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija