ZVEZDA ZAPOČINJE UČEŠĆE NA PRIPREMNOM TURNIRU U RUSIJI: "Crveno-bela" četa Vladana Milojevića sa ozbiljnim ambicija ulazi u novu sezonu

V.M.

05. 07. 2024. u 07:30

FUDBALERI Crvene zvezde su se nakon odrađenog prvog dela priprema na Zlatiboru preselili u Rusiju gde će odraditi drugi deo, a prvi prijateljski meč odigraće danas protiv Sočija (12.00).

ЗВЕЗДА ЗАПОЧИЊЕ УЧЕШЋЕ НА ПРИПРЕМНОМ ТУРНИРУ У РУСИЈИ: Црвено-бела чета Владана Милојевића са озбиљним амбиција улази у нову сезону

FOTO: M. Vukadinović

Kao što je bio slučaj i prošle godine kada je učestvovala i osvojila pripremni turnir koji je organizovao fudbalski klub Zenit, Zvezda mu se i ove godine priključila i na njemu će imati dosta dobre provere koje bi trebale što bolje da je pripreme za predstojeću sezonu.

Rivali su joj Soči (5. jul), Zenit (8. jul) i Taljares (12. jul), a odmah nakon toga sledi povratak u Beograd i poslednja nedelja rada pred početak domaćeg prvenstva koji je zakazan za 20. jul i kada će dočekati Jedinstvo iz Uba na stadionu "Rajko Mitić".

Od Vladana Milojevića i njegove čete se očekuju novi uspesi, plan je da se pored osvajanja domaćih trofeja napadne ozbiljan nastup u Ligi šampiona, a o tome svedoče i potezi u prelaznom roku.

Već je doveden veliki broj igrača, a imena koja predvode listu su reprezentativci Nemanja Stojić, Puma i Vu Jung Seul.

Kasa je popunjena odlascima Dragovića i Bukarija, ali Zvezdan Terzić je najavio velika pojačanja i ne planira da štedi ovog leta u pokušaju da ponovo napravi ozbiljan evropski klub od nekadašnjeg osvajača Kupa šampiona.

Milojević je sa sobom u Rusiju poveo čak 28 igrača, moći će da vidi na koga ozbiljno računa i "iskristalisaće se" ko će mu biti prva postava naredne sezone, mada vredi napomenuti da je trio srpskih reprezentativaca (Mijailović, Stojić, Spajić) dobio produženi odmor, kao i iskusni prednji vezni Mirko Ivanić koji će se nešto kasnije pridružiti ekipi.

Takođe, još jedna novina u ekipi je to da će srpski šampion iduće godine imati novog kapitena. Doskoro je tu ulogu obavljao Dragović koji je napustio klub, a sada će "traka" pripasti Urošu Spajiću, dok će njegov zamenik biti Aleksandar Katai.

Na prvom delu priprema odrađenih na Zaltiboru, fudbaleri Zvezde su odigrali jedan meč u kojem su savladali Mladost s 1:0, a danas će za protivnika imati ekipu Sočija.

Ruski tim je prošle godine imao jednu od najgorih sezona u skorijoj istoriji, ostvario je samo pet pobeda u prvenstvu i zauzeo je poslednje mesto na tabeli u eliti, tako da će ove sezone igrati u drugom rangu.

Soči je za razliku od Zvezde odigrao dva prijateljska meča do sada i posle remija sa Lenjingradetsom (1:1), ubedljivo je poražen od Zenita (2:5).

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca