SIGURAN TIP IZ JAPANA: Domaćin se "pretplatio" na remije, šampion devet godina "posti" u Hirošimi

O. M.

05. 07. 2024. u 10:21

SANFREĆE HIROŠIMA dočekuje Vizel Kobe u prvoj utakmici 22. kola japanske Džej lige.

СИГУРАН ТИП ИЗ ЈАПАНА: Домаћин се претплатио на ремије, шампион девет година пости у Хирошими

FOTO: Profimedia

Gosti su u solidnoj formi, sa samo jednim porazom u poslednjih šest utakmica, a u prethodnom kolu pobedili su drugoplasiranu Kašimu Antlers, iako je ova ekipa povela golom slovačkog Srbina Aleksandra Čavrića na startu utakmice. 

Hirošima u ovaj meč ulazi posle dva identična remija od 1:1, sa Kavasakijem i Nigatom. Ljubičasti imaju samo jedan  poraz u poslednjih 12 utakmica i generalno bolje igraju od današnjeg protivnika, ali imaju jednu veliku boljku - preveliki broj utakmica završavaju podelom bodova, čak 10 od 21, ili gotovo polovinu. Zato zaostaju tri boda za Kobeom, ali eto sada imaju priliku da se bodovno poravnaju s njima.

Da bi to vrlo lako moglo da se desi govori statistika koja kaže da Kobe nije pobedio na poslednjih devet gostovanja u Hirošimi. Ipak, Kobe je u dosadašnjem toku prvenstva pokazao da su i bez Andresa Injeste, koji im je prošle godine doneo naslov prvaka, ozbiljna i nimalo naivna ekipa koja može svakom protivniku da da gol. Kada se tome doda veliki broj remija koje na svom kontu ima domaćin, dvoznak u kombinaciji s golovima se čini kao najsigurniji tip ovde.

NAŠ PREDLOG: 1X&GG (kvota 2,37)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Opozicionar priželjkuje ubistvo Danila Vučića i opisuje kako bi ga mučio (VIDEO)