OULU IGRA SAMO PROTIV NAJBOLJIH: Ništa se nije promenilo od nedavnog kup-okršaja ovih rivala

O. M.

08. 07. 2024. u 10:38

SJK gostuje Ouluu u16. kolu finske Vejkauslige. Utakmica se igra na "Ratin stadionu" od 17 časova.

ОУЛУ ИГРА САМО ПРОТИВ НАЈБОЉИХ: Ништа се није променило од недавног куп-окршаја ових ривала

Foto: Profimedia

Uprkos značajnom skoku forme u poslednje vreme, domaćin je i dalje u problemu jer se posle 13 odigranih utakmica nalazi na desetom mestu sa 12 bodova.  

Prvu pobedu u prvenstvu Oulu je ostvario tek u devetom kolu, a to je bio trijumf nad šampionom Helsinkijem. Da stvari budu još zanimljivije, drugu i za sada poslednju pobedu Oulu je ostvario protiv vicešampiona i trenutnog lidera KuPS-a.

Oulu ima drugog strelca lige, reč je o engleskom fudbaleru Ešliju Kofiju, koji j postigao sedam golova, koliko i najbolji strelac SJK-a, reprezentativcu Nikaragve Haimeu Morenu.

Za razliku od današnjeg domnaćina, SJK može da se pohvali dobrom formom u poslednje vreme. Vezali su šest utakmcia bez poraza u svim takmičenjima, uključujući i triumf nad današnjim rivalom u četvrtfinalu Kupa (2:0), ali na svom terenu.

SJK je trenutno četvrti na tabeli, što je pozicija koju su zauzeli i na kraj uprošlog prvenstva. Uglavnom ne rasipaju bodove protiv lošijih ekipa, s izuzetkom nedavnog poraza na svom terenu od Marijehamna.

Osim nedavne pobede u Kupu savladali su Oulu i u prvom delu prvenstva kada je bilo 2:1. 

NAŠ TIP:GG&3+ (kvota 2,05)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

KLADIONIČARSKE PRIČE: Kome je Ronaldo dao najviše golova

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)