"BOEME" DRMA KRIZA REZULTATA: Slajgo ostaje neporažen na "Dejlimontu"

O. M.

12. 07. 2024. u 12:00

BOHEMIJANS dočekuje Slajgo roverse, u petak od 20.45 u okviru 24. kola irske Premijer divizije, na stadionu "Dejlimont park".

БОЕМЕ ДРМА КРИЗА РЕЗУЛТАТА: Слајго остаје непоражен на Дејлимонту

Profimedia

Domaćini su trenutno na osmom mestu, dok su gosti šesti, a razlika između njih je pet bodova, s tim što Slajgo ima dve utakmice više.

Bohemijans je, uprkos seriji loših rezultata i mestu odmah iznad onog koje vodi u baraž, prilično bezbrižan jer ima sedam bodova više i dva meča manje od devetoplasiranog Dandoka. Slajgo zaostaje prilično velikih šest bodova za trećim mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

moglo bi se reći da je Bohemijans samo na prvi pogled u težoj situacviji a zapravo ima prednost u odnosu na Slajgo, što je možda i tačno, ali je krajnje vreme da se prekine serija loših rezultata, ako ne žele "cigani" da i po procentu uspešnosti padnu na dno.

Nadu da će se baš to i desiti navijači vide u činjenici da je jedina pobeda njihovih ljubimaca u poslednjih 10 kola došla upravo protiv današnjeg rivala. Bilo je 3:0 i to na terenu Slajga.

Ali, Slajgo je posle dva poraza upisao dve pobede i to protiv jakih ekipa, šampiona Šamroka i trenutno drugoplasiranog Deri sitija. ovako dobra forma ne može se ignorisati i zato bi bilo pametno u ovom meču izbeći "keca".

NAŠ TIP: X2&0-4 (kvota 2,21)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)