"TAMNOPLAVI" IGRAJU STRAŠAN FUDBAL: Osvojili su 13 bodova na poslednjih pet utakmica i usput postigli 14 golova!

V.M.

13. 07. 2024. u 12:15

RAZIGRANI Viking će u okviru 14. kola norveškog prvenstva dočekati Kristijansund na "SR bank areni" u Stavangeru (17.00).

ТАМНОПЛАВИ ИГРАЈУ СТРАШАН ФУДБАЛ: Освојили су 13 бодова на последњих пет утакмица и успут постигли 14 голова!

Profimedia

Nakon nešto slabijeg starta prvenstva, fudbaleri Vikinga su uhvatili zalet i igraju veoma dobar fudbal. Na minulih pet ligaških utakmice su ostvarili četiri pobede uz remi i zbog toga su se izdigli na četvrto mesto tabele.

Za vreme pomenute serije rezultata, krasila ih je izuzetno napadačka igra, postigli su čak 14 golova na tih pet mečeva  i jedini koji je mogao da ih "isprati" je Rozeborg sa kojim su odigrali 2:2.

Nalaze se u sjajnom ritmu, a novu potvrdu toga dobili smo proktelog vikenda kada su posle preokreta slavili u Oslu protiv KFUM-a (2:1).

Sa druge strane, Kristijansund je takođe u seriji dobrih rezultata, nakon promljenivih igara krajem maja ponovo je uhvatio zalet i sakupio je sedam bodova na naredne tri utakmcie.

Savladao Sarpsborg i Frederikštad (po 3:1), a između tih susreta remizirao je sa Odom (1:1).

Kao što se da videti, igra GG&3+ je bila prolazna na svakoj od tih utakmica, tako da možemo očekivati novu goleadu s ozbirom na fudbal kakav forsiraju današnji rivali.

Prošle sezone na mečevima ovih timova slavili su domaćini, prvo Viking, a zatim i Kristijansund (po 2:1).

S ozbirom na formu domaćina i fudbalsku filozofofiju koju forsiraju ovi rivali tipujemo duplu šansu na Viking uz golove.

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!