VERUJEMO U TRADICIJU: Kada igra AIK, to znači da će biti pogodaka

V.M.

15. 07. 2024. u 10:36

U okviru 14. kola švedske Alsvenaken lige fudbaleri Halmstada će ugostiti AIK na "Ojrans valu" (19.00).

ВЕРУЈЕМО У ТРАДИЦИЈУ: Када игра АИК, то значи да ће бити погодака

Foto: Profimedia

Domaćini su dobro započeli sezonu, ostvarili su četiri pobede na uvodnih šest utakmica i delovali su odlično na terenu, međutim, nakon toga je usledio veliki pad.

Na narednih sedam mečeva doživeli su čak pet poraza i pali su na deveto mesto tabele Alsvenaken lige koje drži sa 18 sakupljenih bodova.

Ono što je zanimljivo za Halmstad je to da nije odigrao nijedan remi za sada i jedini je tim u ligi bez nerešenog rezultata.

Takođe, 12 od svojih 18 bodova osvojio je kod kuće na "Ojrans valu", tako da je u pitanju domaćinska ekipa koja će biti težak zadatak za AIK koji je u veoma lošoj formi.

Izgubili su četiri od poslednjih pet utakmica i na taj način su "upropastili" dobar početak sezone i trenutno su 12. na tabeli sa tri boda više od Kalmara koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-aut.

Zbog tih loših rezultata, uprava dvanaestostrukog šampiona se odlučila za rotaciju na klupi. Ekipu je napustio trener Hening Berg zbog nesuglasica, a na njegovo mesto doveden je Henok Goitoma.

Ono što treba naglasiti je to da AIK posebno loše igra na strani, nema nijednu pobedu u gostima, a uz to je primio čak 20 golova na šest utakmica i doživeo četiri poraza.

Prošle sezone ovi timovi su odigrali dva ujednačena meča, u Halmstadu je slavio domaćin rezultatom 2:1, dok je u Solni podeljen plen, 1:1.

Igra GG je bila prolazna na minulih pet ligaških mečeva AIK-a i tipujemo da će se taj niz nastaviti.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)