KIPRANI IMAJU OČAJNU ODBRANU: Napad Pafosa uliva mnogo više poverenja

O. M.

18. 07. 2024. u 08:30

PAFOS će ugostiti Elfsborg u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica na stadionu "Alphamega" na programu je u četvrtak od 18 časova.

КИПРАНИ ИМАЈУ ОЧАЈНУ ОДБРАНУ: Напад Пафоса улива много више поверења

Foto: Profimedia

Prošlosezonski osvajači kiparskog Kupa nisu odigrali dobar meč u Švedskoj prošle nedelje. Poraženi su od Elfsborga s rezultatom 3:0, iako su više od polovine vremena kontrolisali posed lopte. Ipak, igrali su veoma loše u fazi defanzive, primili su prvi gol u drugom minutu utakmice, a Matijas Meluso je dobio crveni karton, pa su više od pola sata igrali sa igračem manje.

S druge strane, njihov napad je funkcionisao solidno. Stvorili su nekoliko šansi za gol, pa trenerski štab Pafosa može da bude bar donekle optimističan uoči revanša pred svojim navijačima.

S druge strane, Elfsborg je savršeno otvorio evropsku sezonu. U prvom poluvremenu uspeli su da postignu rani gol, u drugom dali još dva, pa sa odličnim rezultatom putuju na Kipar. 

Strelci za švedski klub na tom meču bili su Zeneli, Kult i Frik. 

Ovaj tim je prethodnog vikenda potvrdio dobru formu i u domaćem šampionatu. U gostima su pobedili Heken sa 5:3, a ponovo su Zeneli i Frik pogodili jednom, dok je Jegbe postigao dva gola.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,51)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati šta je Ju-Es open odlučio