VOŠI SE NE PIŠE DOBRO: Žreb ju je upario sa četvorostrukim prvakom Evrope!

V.M.

25. 07. 2024. u 07:35

FUDBALERI Vojvodine svoju evropsku avanturu započinju na "Johan Krojf areni" gde će ih u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ugostiti Ajaks (20.30).

ВОШИ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: Жреб ју је упарио са четвороструким прваком Европе!

FOTO: FK Crvena zvezda

Vojvodina se polako vraća u vrh srpskog fudbala i spremna je da ove sezone napadne povratak na treće mesto u Superligi i tako vrati epitet "trećeg najjačeg kluba" u Srbiji koji im je u prethodnih nekoliko godina preoteto TSC.

Šef struke ponovo će biti Božidar Bandović koji je odradio odličan posao u drugom delu prošle sezone, a uprava je to umela da prepozna i preko leta mu je napravila dosta jak tim za uslove Vojvodine.

Najjače oružje ovog tima trebao bi da bude napad, predvode ga Kejleb Zadija Serija, Mihajlo Ivanović i novopridošlica Jusuf Bamidele, dok će im zamene verovatno biti Vukanović Radulovič, svakako navala koja obećava dosta golova.

Takoeđ vredi istaće da je u klubu ostao Njegoš Petrović, a vratio se i nekada veliki talenat Marko Poletanović i njih dvojica bi trebali biti "motor ekipe" na sredini terena.

Uprava kluba na čelu sa Draguljubom Zbiljićem je veoma motivisana, najavila je veliki uspehe od ovog tima i biće zanimljivo videti da li će igrači to uspeti da "isporuče" na terenu, a prvi ovosezonski meč govori da bi to mogao da bude slučaj jer je Voša proteklog vikenda savladala na startu Superlige savladala Tekstilac (3:1).

Pored prvenstva, "stara dama" će imati obaveze i u Evropi gde avanturu kreće od drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a žreb nije imao milosti jer ju je upario sa Ajaksom.

Holandski velikan je imao katastrofalnu sezonu prošle godine, jedan deo je bio u zoni ispadanja Eredivizija, ali znatno boljim nastupima u drugom delu kampanje je uspeo da se dogura do petog mesta koje mu je donelo igranje kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, to ne poriče činjenicu da je u pitanju najgora sezona koju su "kopljanici" imali u poslednjih 25 godina i ove godine se očekuju dosta bolje igre od njih.

Preko leta nisu napravljene velike kadrovske promene, ekipa je ostala manje-više ista, ali napravljena je rokada na klupi i Ajaks će ove sezone kraj aut linije voditi mlađani Frančesko Farioli.

Italijanski stručnjak ima samo 35 godina do skoro je sa dosta uspeha vodio Nicu, a sada se odlučio za iskorak u svojoj karijeri i dosta od njega očekuju u redovima holnadskog giganta.

Što se tiče priprema, Ajaks je na njima odigrao pet mečeva i ostvario je čak četiri pobede, tako da u dobrom ritmu dočuje početak takmičarskog dela kampanje.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&|1+||1+ (kvota 1,55)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Janik Siner stavlja Novaku so na ranu! Evo šta je Italijan upravo uradio

ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Janik Siner stavlja Novaku "so na ranu"! Evo šta je Italijan upravo uradio

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge, pa i Novaka Đokovića.

16. 09. 2024. u 14:57

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)